sedey!! aku sangat sedeyyyyyyyyyyyyyy



tak tau p mana link yang kawan2 tinggalkan kat blog ina tu
ina tatau hilang p manaaaa
dan tatau macam mana nak dapatkan semula semua link tu kembali


ada banyak dah link2 tu
link2 tu laaa buat aku senang nak buat BW
tuk upkan traffic kengkawan yg datang menziarah


widget tu da lagi tapi link kawan2 yang submit tu dah hilang 
huawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

15 comments:

mummy-aulia' said...

huwaaa!!!!link aku hilang jugak..huuuuuu

mamalieyna said...

ina dah ada balik kan..ada je tu ha..! ^_^

dia acak je,,,hikhik..

mamalieyna said...

upss...acah! typing error plak =P

cik zita said...

ada ja kat atas ni yg mna ilang tu

Lady of Leisure said...

hehe dah ada balik tu rasanya ina.. :)
btw how r u?
:)

Adlina Husaini said...

tu la su..nyampah betui laa bila dia hilang tapi tak leh jumpa balik

Adlina Husaini said...

mama, ada ke? awat ina tgk takdak pun link yg kengkawan tinggalkan tu..

Adlina Husaini said...

cik zita, ada ka?? awat tak nampak?? huhuhu

Adlina Husaini said...

ish ni yg i confius ni lady..ada?? btw, i okey lady, thanks for asking ^_^

fazemy said...

elok je ada ni..Ina punya tenet kot yg slow..dia tak kuar klw berat2..

☆ciK mOt☆ said...

ina...kita punya pun pernah ilang...
dah malas la nak masukkan balik...
kan jadi berat lak blog kita nanti...

Ena said...

heheh..

dia main chak chak kot tu.. ngeee

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

..❤..tu dah ada kat atas...hehehhe dia main cak2 tu..hehehhe

white rose said...

ade je kak...
kadang2 dia suke main sembunyi2...

tukang karut said...

ilang tu jer tkpe..

instagram adlinahomemadescrub


up