vokal sapa paling power?

antara depa ni sapa vokal power???

siti nurhaliza& kris dayanti, 
jacklyn victor, 
azlan the typewriter, 
black, 
faizal tahir 
dan rithan deja voo..

ina prefer black dan jacklyn..
*bukan sebab aku sama color ngan depa aku vote depa hokeeeyyy
hehe

ct ngan kris tu memang dah power tapi depa lama dah..

korang nak vote tak pilihan artis korang??
kalau nak, nampak iklan kat header board tu? 
klik situ naa

p/s: salah kah aku pomot depa tu haa?? nuffnanf marah dak kalau wat entry 'ikhlas' cenggini ??
=_=

6 comments:

smms said...

i like faizal tahir n black ..yeay

mummy-aulia' said...

vote for azlan..hihiii

Ayuraza said...

black of oosss...

Adlina Husaini said...

herm depa dua tu pun powerful voice jugak kan mak qk

Adlina Husaini said...

su, dulu aku suka gak ngan lan tapi kontrovesi dia tu buat dia tak best

Adlina Husaini said...

ayu, memang best kan black

instagram adlinahomemadescrub


up