link tak pandai nak tipu

Dear Valued Customer,

Maybank security systems detected a serious (PR2) security problem in maybank server and Currently been updated. Your account must be updated for accept a new maybank interface.and will be stricted due to several invalid login attempts from an unauthorized third-party. Your immediate attention is required to Update your account. Please be informed that your account will be temporarily closed if not update now..

Update with Below link

http://www.bajukurung.my/mbb/m2u/common/M2ULogin.html?action=Login

###

hahaha sah sah la bengong penghantar email ni
nampak sangat la menipu link tu

come on la..nak menipu pun bagi la pandai sket

teringat zaman belajaq kat u dulu
nak copy paste artikel dalam internet pun ubah le apa yang patut kan
takkan la nak hantaq kat lecturer sebijik apa yg ko paste tu

takkan laa lecturer ko tak pandai nak menilai bahasa inggeris ko tu
tetiba je ayat english ko hebat kebabommm
sedangkan nak cakap pun tersedak-sedak

eh mende neh..back to topik!

http://www.emocutez.com

16 comments:

mummy-aulia' said...

ina, aku dapat byk sgt emel2 bodoh camni.last2 aku buat filter, kalo emel dr sender yg sama terus masuk trash je.x hingin aku nak baca pun emel2 bengap ni.

fazemy said...

Itulah....tapi yg peliknya ramai lak yg blh tertipu tu. Skrg sape yg lbh bodoh. heh

Ena said...

tu la kan..

Ayuraza said...

haah..
mengong...

misha.w said...

ade gak org mcm tuh. kesiann.

mamalieyna said...

alahai...penipuan yg sungguh jelas skali..apa daa..

ummu said...

salam Ina
ada juga spesis mcm ni kan..

Adlina Husaini said...

camna nak wat filter email tu eh??

Adlina Husaini said...

fazemy, nampak sgt sapa yg create link tu mengong

Adlina Husaini said...

fazemy, nampak sgt sapa yg create link tu mengong

Adlina Husaini said...

a'a, tu laa ena

Adlina Husaini said...

ayuraza, mengong lagi bengong kan diorang

Adlina Husaini said...

mishaw, hi new mommy ^_^

Adlina Husaini said...

mamalieyna, org sanggup buat apa saja tuk duit

Adlina Husaini said...

ummu,spesis makan duit haram

SiTi said...

betul kak...ct pun banyak dpt email mcm ni...tgk detailnya...tah apa2 link diorg....diorg ni..nak senang je..

instagram adlinahomemadescrub


up