korang minat DSLR?


hah hambek! 5 DSLR sekali hadap


tu dia punya skill!!! hebat


ish sekali kena ngap habeh citer


nak tengok anak bulan pun boleh nii


last but not least
hehehe..

*sumber: wickedreport


15 comments:

alfa juliet said...

makin banyak lak gambar2 yg mencemar duli kat blog ko ni..gambar laki takdak ke..hehehee

white rose said...
This comment has been removed by the author.
white rose said...

kahkahkahkah...

jiwa sy je kanak2, tpi akal sy dewasa wooo...

sakit mate lak...

hahahaha...

Nur Hawa Mohd Zin said...

apakah??? heheh..minat gak tapi tak da lah sampai macm tu..heheh

Ena said...

adeihhh!!!

berpinau mato den.. hoho

Azie said...

memang minat sesangat dengan DSLR ni... plan balik Malaysia ni nak beli coz di sini mahal. Tak sabar dah rasa nak balik...

Adlina Husaini said...

haha tu la, bila haku tgk balik haku rasa aku kena blur2 sikit..very da lucah nok!

Adlina Husaini said...

haha apa yg buat ko sakit mata tu, meh habaq pic yg mana ngeh ngeh ngeh

Adlina Husaini said...

diorang tu dah over giler

Adlina Husaini said...

pinau mata tgk dslr ke tgk last pic tu hehe

Adlina Husaini said...

bila nak balik kak z?

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

heheheh...cuci mata ni...:P

NuZuL said...

mujo putih, kalo itam dh rupe mcm bontot kuali.kui3

tukang karut said...

ko tlg trangkn kt aku ape maksud D?S?L?R? tuh....

Nia said...

minat memang minat. tapi tak termampu..huhu

instagram adlinahomemadescrub


up