favorite buddy


aisy suka sangat his "red buddy"
given by his former nanny, kak jiji 
that buddy generously imported from putatan,sabah
thanks jiji, ina takkan lupakan jasa baik jiji menjaga aisy sejak dari pantang dengan baik dan penuh kasih sayang
 even sampai sekarang pun jiji masih bertanya khabar dan rindukan aisy ^_^



this is his evergreen buddy
he loves his daddy so much
they'r so clicked

whenever daddy's around, mommy can spend her sweet time alone
aisy wont bother mommy as long as mommy dun get near his daddy
aiyooo mommy jeles tau!!

nak tido daddy
nak makan pun daddy
nangis pun ngan daddy

basuh uk uk mommy! hehe

http://www.emocutez.com


see!!
peluk daddy tak hengat

http://www.emocutez.com




17 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

sama la ngan si darwish..sket2 ayah...sket2 ayah... bila uk2 je menepek kat ibu dia..hehe

Ena said...

Anak manja daddy upernyer.. best apa camtu.. ena suka anak2 rapat ngan ayahnya tapi anak2 ena dua2 melekat je ngan ena tak mau p kat abahnya..
dah besar cam skrg nie baru lah nampak mesra..

Sweet la gambo tu.. ;D

mummy-aulia' said...

aulia' setakat la ni masih lg nak ngan mummy je..ngan baba dia nak jgk, tp xleh lama2.kejap je, mesti nk dtg kat mummy blk.sbb mummy ada 'hadiah' utk dia..baba xde..hehee

*Miss Geli^ said...

bila tido malam, nak gayut ngan mami..bila mami nak kiss, takmo....

sian gak mami

NURUL said...

nama anakkamu sama dgn nama my kwn baik.
salam kenal :)

fazemy said...

Red buddy tu comella. haritu tgk kat kedai sekor rm30. agak2 klw beli org baget tak sndiri mau naik. heheh cam best je menatang tu. keh keh

white rose said...

anak daddy...
anak mommy time basuh eyak je...

cute la aisy...
sebijik nama anak buah sy...

AISY FARIS ADHA...

Adlina Husaini said...

hai nadia, lama tak sembang..diorang geng ngan ayah diorang je kan

Adlina Husaini said...

ena bf dulu? maybe kalau BF lagi click..ina tak BF, and malam2 dia tido kat tiak huby n bila nak susu huby yg bangun bancuh hehe

Adlina Husaini said...

hehe ngan mummy boleh nyutnyut kan aulia ^_^

Adlina Husaini said...

kak geli,macam mana tak gayut, mommy ada tempat yg selesa kat dada hehe

Adlina Husaini said...

salam kenal nurul, thanks eh for coming

Adlina Husaini said...

fazemy, ada lagi besar tak salah ina..better beli yg tu baru best nak main..

*sekali sekala ina main jugak buddy merah tu hehe

Adlina Husaini said...

hi deq, nama aisy hafiy tu cam in thing last year..

ramai letak aisy

mesti mak anak buah awak hadapi masalah sama ngan ina..tak ramai reti sebut aisy, diorang sebut ai-si

smms said...

ibu cmtu la kan .. basuh uk uk baru nak ngan mommy ..haih

NuZuL said...

xpa, siang2 aisy pelok daddy, mlm lak mummy pelok daddy..;)

N U R U L said...

aloloo tomelnye baby... :)

instagram adlinahomemadescrub


up