pemimpin tersungkur, huh ko memang biadap


huh aku takleh terima betul si azmin tu labelkan Tun Mahathir sebagai pemimpin tersungkur di Melbourne, AUS.
sangat biadap!
boleh pulak dia kata "itulah perkataan yang lunak utk didengar" 
hello lagu siti nurhaliza lunak kut..apa kejadahnya pemimpin tersungkur tu lunak

walau apa pun yang ko tak suka kat dia tapi jasa dia lah adanya Putrajaya, yang jadi kebanggaan kita di Malaysia ni..
tu tak kira pencapaian yang lain2 lagi..

owh come on YB, cuba ko sakit nanti orang labelkan ko macam tu pulak..apa ko rasa ha??

ahh korang baca artikel ni..then korang judge lah ikut pandangan korang sendiri..tak kuasa aku ngan ucapan calon timbalan presiden PKR tu yang tak berapa kerat hadir masa dia berucap 


6 comments:

tukang karut said...

dh byk jasa tok det tuh...ada ka patut dia habaq lagu tuh???

Adlina Husaini said...

memang tak patut memang tak patut

Nor_Emylin said...

euwwwwwwww!!!! sangat dot dot dot.... tak bagus sungguh dia ckp mcm tuh...nampak sgt pemikiran tak matang, smpaikan benda mcm tu pun nak hentammm.(kurang ajar sangat2!!).apa sumbangan YB ni kat negara ehk???.mcm tak der je..agi mau nak ngata org....aish!!!

mrs.ecam said...

bnyk jasa tun tu tau....x leh nk nafikan...ish3....

papepong lawo ah ko nyer gambo fmily tu...leh wat frame gantung kt umh...nice...heeeeeeee

Adlina Husaini said...

nor emylin, sgt ewwwwwwwwww kan dia tu

Adlina Husaini said...

mrs ecam, memang hat tu utk gantung kat dinding..saja haku scan gantung kat 'dinding' blog ni pulak

instagram adlinahomemadescrub


up