seoul garden IOI Puchong

suka gi IOI sebab ada 3 perkara
ada Daiso..
ada Seoul Garden..
ada kedai air soya yang banyak perisa siap ada pearl lagi..

kalau takde 3 kedai tu..tak p IOI
kalau taknak p 3 kedai tu..pun tak p IOI

ish menda merepek nihh
ni mesti kes lalok makan 2 biji ubat tahan sakit, 2 biji antibiotik dan 2 biji ubat gusi bengkak

3..2..3..2..
sah haku tengah fenin



aku dan ayu yg tak sabaq nak terkam bbq
best sebab leh celup2
leh bakaq2
sampai hari ni tak beli lagi periuk teppanyaki tu..dah gi survey..paling murah pun RM199
adesss mahal siot


cik nuzul my2nddiary
koya je tu singsing lengan kunun tak sabaq nak makan
tapi dia yg makan paling sikit n ternganga tengok ina ngan ayu makan macam org kebuluran
ihihihih..

kalau p situ kena makan byk2
biaq berbaloi ngan bayaran
at least 3 kali tukar tempat bakar tu
baru namanya makan
kalau makan sikit namanya merasa
hihih tu cik suami terchenta yg ajaq
*mau bini tak tembam, kena makan banyak2 baru dia consider as makan,kalau tak nanti dia bising*

ish bila nak p lagi tatau...


14 comments:

Ayuraza said...

sedapnyer...
cantik la bju n tudung..hehe
tetibe mcm nk jual tudung plak..hahaha

xAmU said...

ait,msia pun ad daiso?hehe..bgus2..

Adlina Husaini said...

ayu, thanks ^_^ tu tudung syria..ina suka pakai jenis tu compare yg ada awning

kat situ memang sedap..layannnnn sgt

Adlina Husaini said...

xamu,kat ioi tu daiso terbesar..lama tak melawat ko..hope ko sihat2 je kat sana

NuZuL said...

1st time hang bwk gi seoul garden, rase nk pi lg pas nih...hu3

NuZuL said...

1st time hang bwk gi seoul garden, rase nk pi lg pas nih...hu3

AIN NAZRI said...

aku pon suka makan kat seoul garden tapi branch plaza pantai dekat je ngan opis.. selalu pergi bawa student kad.. dapat flat rate.. yey.. suka suka

umie said...

wah...wah...hang tunggu gigi dah ok boleh makan lagi..nanti nak kunyah makan x leh..hahahha

Miss Wanie said...

baru gi makan kat situ aritu
tp student, besala.. kami special case
murah! hehehe~

azimah fauzy said...

daiso situ besar ek? xprasaan plak. selalu pegi kat the curve je.

btw ioi adalah tempat kami laki bini dok tgk wayang time bercinta dlu. hehe sbbnya senang dpt tiket utk cite2 baru. kalo kat MV or OU mau berjanggut q, tiket belum tentu dpt. hehe. oh ioi, aku merinduimu... ceewah haha

white rose said...

wow...nampak sedap nih...
kena cube rasainye...

tunggu kedatanganku IOI...

adlina husaini said...

nuzul, ajak abg pen ye..berbaloi2 bawa dia..sure tokey garu pala

Kancilbiru said...

sedapnya...buat lapar je petang2 ni..

Adlina Husaini said...

hhehe memang best ^_^ give a try

instagram adlinahomemadescrub


up