hari ni last day kat opis


hari ni last day kat opis
berbaur rasa
happy pun ada hehe
tapi dalam 40% je hepi

lagi 60% sedih sebab nak kena tinggalkan kawan2
nak kena tinggalkan 

ayu
ct
pn nurul
fana
dayah


sebanyak mana masalah atau bebanan kat tempat keja 
kalau kawan2 seangkatan support dan sentiasa back up kita
tentu semua masalah dan bebanan tu dapat dihadapi dengan mudah

susah nak jumpa membe2 sekepala cam depa tu
tatau la p kursus nanti dapat geng cam depa ke dak
harapnya dengan adanya mummy-aulia' di sana berkursus sama-sama dapat mengubat hati

bukan nak berpuak-puak 
kawan ngan semua
tapi yg rapat2 ni lah buat tempat kongsi suka
dan paling best dapat kongsi duka

harap-harapnya lepas balik cuti belajar nanti
boleh dapat jumpa n keja sekali ngan depa semula
 ^_^


***

nota serah tugas dah siap
kerani pun dah catatkan apa dokumen nak hand over
ayu, hope yg terbaik utk hang bila ganti tempat aku nih..
so lepas ni
tinggal nak kemas-kemas barang masuk dalam kotak


8 comments:

AIN NAZRI said...

kenapa kena sambung belajar Ad? sorry laa tanya.. aku bukan budak gomen.. jadi tak tahu.. nie consider sambung study mcm sambung master tu ker? apa yg ko kena belajar? ko bukan dah permenant ker? hehehe apa kata ko buat entry khas pasal nie.. ngajor aku yg x tahu apa2 nie..

Ayuraza said...

sebab nak naik pangkat kan kak..
gomen ni kalo xda kelayakan duk la tara tu smpai tua..nk tggu naik pngkat..bila tahun ntah..hehe

fazemy said...

All the best unt kehidupan baru kelak.

umie said...

alahai..sedih lah pulak...jarang la nak tgk ina update blog lepas ni ek?

white rose said...

WAH...akak...
TAHNIAH...sy dah apply smlm...

insya'Allah, ade rezki dapat la...

mamalieyna said...

dlm sedih2 pun best nyeee! tahniah! nnti sure lagi best kerja baru kan.. ^_^

imal's said...

Tahniah ye ina.Bestnye dpt peluang camtu.

Ili said...

tahniah....tp g ne eh?? anw take care dear n all d best! kuatkan semangat..hahaha cm tau je g mana...padahal x tau.;p

instagram adlinahomemadescrub


up