keyword dalam nuffnang


layan nuffnang tadi tengok Buffered Earning yang tak seberapa itu tapi alhamdulillah, ada juga BE..
pastu tengok keyword hari ni, nampak tak yang ina highlight kuning tu?

korang faham tak maksud : cabut gigi masih ada gigi

hehehe..sapa la agaknya yang search keyword tu eh..dia macam tau2 je ina pun tengah mengalami masalah yang sama

geraham ina dicabut hari khamis minggu lepas kat klinik gigi presint 9, sekarang ni bila tengok balik dan rasa ngan lidah rupanya masih ada gigi yang tertinggal tak tercabut habis..sakit betul kat gusi ni, pipi belah kanan tak leh sentuh pun..

nak kena gi cabut lagi yang gigi yang tertinggal tu, kecikkkkkk je..macam mana agaknya doktor nak buang, ntah2 kena toreh dulu gusi then baru leh cabut gigi tu eeeeeeeeeeeeeee seram siotttttt

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hehehe...mcm2 ragam orang kat internet nih....

Lady of Leisure said...

cabut gigi masih ada gigi hehe tak larat tul nak gelak.. kikiki.. lady pun kadang2 tengok keywords memacam ni mmg nak gelak hihi

instagram adlinahomemadescrub


up