cara dengar radio era online


korang nak dengar radio online?
klik kat banner era kat top page tu..
then akan link ke blog era
scroll ke footer blog tersebut
dan klik pada DVR Online Radio



*baru sebentar tadi layan lagu  Terus Terang dari Radja
clear takde buffer atau tersekat-sekat langsung
macam dengar kat radio jer..

15 comments:

Redbloodsnow said...

lame giler dh zie x dgr era..selalu hot.fm je...hehe

Amy Syaquena said...

semalam baru en.hubby ajar tapi still x faham nasib kat sini ada dapat juga membantu, mekaseh erk

smms said...

xjumpa pun ..gud idea ni ...bole dgr kala boring ..tp xdpt2 ni

Ena said...

sebelum ni pernah buat.. tapi asyik sangkut2 je.. pelikkan!.. so, tak bukak2 dah.. huhu

J.M.R said...

kalo guna dial-up internet 4,5thn b4 ni, kompom buffered 7,8 kali...baru abes satu lagu..hahahaha

white rose said...

salah 1 blog sy, sy letakkan link channel SINAR FM...channel lain xminat

Adlina Husaini said...

zie,sesekali ubah selera hehe

Adlina Husaini said...

sama2 amy,glad u like it

Adlina Husaini said...

smms, iklan tu hilang kut..main aci sembunyi..

kalau takde, buka website era k

Adlina Husaini said...

ena, try la..dah tak buffer

Adlina Husaini said...

jmr, igt lagi kalau bunyi dial up internet tu..treeettt treettt heheh satu rumah boleh dgr dia nak connect

Adlina Husaini said...

white rose, sinar pun best jugak..pepagi lah..time lain lagu depa main tu tak penah dgr hehe

xynapster said...

Anda lebih mudah untuk mendengar pelbagai radio online di blog XY RADIO ONLINE. Terdapat pelbagai radio online yang jarang anda ketahui dan dengar, selain itu anda juga akan ditemani dengan ramai rakan-rakan di ruangan chat box. Semoga anda terhibur, dan sila lah add kami di Facebook untuk sebarang info yang terbaru untuk mkluman anda. Sila gunakan keyword ini sekiranya anda terlupa akan url blog tersebut, XY RADIO, Radio XY.

hos getah said...

WATCH TV ONLINE LISTEN RADIO ONLINE MALAYSIA
KLIK >>  LISTEN RADIO ONLINE MALAYSIA  
KLIK >> WATCHING TV ONLINE MALAYSIA

admin said...

apa kata meh cuba radio online ni pula..dj2 dia bes..lagu2 pn sempoi. siap ada contest lg..1 radio online di malaysia yg bes ..http://traderfm.net. aku dah lama di sana agak sempoi layan

instagram adlinahomemadescrub


up