shawl gypsy aka earing aka indon


korang penah tengok shawl ni kan..
ntah2 korang pun ada koleksi shawl ni
namanya shawl gypsy atau pun earing shawl

ina tingin nak pakai sebenarnya
sejak dari awal shawl gipsi ni keluar lagi di pasaran
tapi kan..huby tak bagi
dia kata macam minah indon jee

itu persepsi dia
dalam hati, TIDAKK!! tak nampak cam indon pun tau

nak buat camne..suami tak approve
nak berhias sebab dia
nak melawa pun sebab dia juga
so kalau dia tak berkenan toksah berangan le nak pakai kan..
takkan nak jadi derhaka plak hehe

*confirm ada yg mencebik baca artikel neyhhh.btw pic tu pinjam dari satu blogshop..gi lah tgk2 hihi

*takde dapat upah pun, pomot free je

16 comments:

aiDieNa said...

Tak cebik pon ahhh.. dah biasa pon tengok orang pakai.. biler dah ramai owg pakai orang tak pelik dah..

mamalieyna said...

oooh biasa gak tgk orang pakai! nmpak lebih fesyenable & trendy..hehe..tp sndiri mmg idoook ler gemar nak pakai tudung2 ala gitu..sogan..hehe..

sekamar rindu said...

salam...

comel shawl tu...tapi dah suami tak bagi tak payahlah pakai..:)

Hunny said...

i suka shawl yang simple jerr..:)

eyndayusoff said...

suka tengok sekarang ramai pakai tudung fesyen2....nampak vouge2 aje....eynda tak pernah pakai shawl ni...memang tak reti pakai shawl jenis apa pun.. :-D

Amy Syaquena said...

salam..

Jom join Giveaway ' The Best Entry With Sinar Raudah'

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/giveaway-best-entry-with-sinar-raudah.html

smms said...

eh cantik la shawl ni .. i like .. i pun nakc ari t bila balik msia cuti ..eh u da jual ?

adlina husaini said...

aidiena, betui tu..dah ramai org pakai kannnn

adlina husaini said...

mamalieyna, sesekali ubah pesyennn hehe

adlina husaini said...

sekamar rindu, baikkkkkk

adlina husaini said...

hunny, sesekali nak melawoooo ehehehe

adlina husaini said...

enyda pengguna tegar tudung awning ^_^

adlina husaini said...

amy, insya allah.thanks for inviting me ^_^

adlina husaini said...

smms, i nak p course DPA, i tak bek stok baru dah...i miss those syria yg ada 1 jual kaler oren kat u tu..

i cari lagi macam tu tapi tak de dah.. i nak buat pakai p course, lembut kan kain tu...

smms said...

aah la ina kain tu very d lembut .. n nice ..sampai skang i suka pakai .. u xde tudung baru dah .. baru nak order t hubby i dtg sni leh bawa sekali pakai tuk raya haji ..uhuhu

Adlina Husaini said...

yg ada kat i inner 3 color tu je lag..but still..i mencari yg lembut tu..i sendiri ada 1 pasang je

nanti kalau i jumpa i beli lagi..tapi taknak jual boleh gitewww?? hehehe

instagram adlinahomemadescrub


up