cecepat ceceput semput

tudia aihh bersawang siot
bersiaran dengan cepat dari dewan kasturi, institut tadbiran awam negara (intan)

dan selamat diorientasikan selama 2 minggu
now back to school
time to study plus xtvtv ko-k
jadual memang pack sampai kui 10.30pm

next  class begin at 2.30pm
ring huby just now
tak dapat dibayangkan macam mana keadaan dua beranak tu
dari pukul 10am kat hospital putrajaya menunggu result ultrasound aisy

katanya aisy dah tertidur atas bahu daddy
kesiannya..maafkan mommy..tak de bersama-sama
sesungguhnya hati mommy tak tenteram di sini
mommy doakan aisy sihat sejahtera
mommy berterima kasih kepada daddy kerana sanggup bersusah payah
bersedirian dalam menjaga anak kesayangan kita

mommy juga dalam perjuangan
menghitung hari menghabiskan diploma pengurusan awam ini
dan balik semula ke kehidupan biasa kita
yang penuh warna-warni

6 comments:

white rose said...

alahai...
kesiannye aisy...

akak, dont giveup tau...
teruskan berusaha!!!...

sy doakan semoga akak dipermudahkan segala urusan...

smms said...

al d bes tu yu .. hope aisy xde pe ..

btw aisy msih lagi p test pasal urine tu ke ?

AIN NAZRI said...

ad, diploma pengurusan awam?? degree ko tak cukup ker?? eermm kalu ader master pon kena amek diploma nie gak ker..

Adlina Husaini said...

white rose, thanks so much for ur pray ^_^

Adlina Husaini said...

mak qk, alhamdulillah aisy dah recover sepenuhnya

Adlina Husaini said...

ain, yang ni setiap ptd wajib pi..kalau dak tak sah jawatan

instagram adlinahomemadescrub


up