celcom broadband RM38

ina sekarang ni kat intan..berkursus selama 33 minggu
minggu ni baru masuk minggu ke 3

2 minggu dah berlalu..rasa cam nak gile la jugak
sebab tingatkan huby ngan anak

memalam wat video call
tapi tak leh jadi, nak juga video cam ngan huby
so kekdahnya menjelajah cari broadband

sign up hari ahad lepas
best jugak, utk 6 bulan pertama ni murah je, 
ina ambil plan RM48, then promotion less RM10 utk 6 bulan
without contract
so apa lagi, terus rembat..elok je abis dpa nanti close akaun
hehe

sebab kat umah dah pakai streamyx
so buat uols yg masih mencari broadband 
sila pilih celcom sebab murah n boleh tahan jugak coverage dia ^_^

7 comments:

white rose said...

wat masa ni dah bercuti panjang, so xde kepentingan laa broadband tu...

kat umah ade stimek jugak...

Pnut said...

RM48@38 tu, berapa gig dia bagi? celcom kedekut tau.. akak amek pakej RM89 tu pun kasi 5 gig je, baru tgh bulan abeh limite, so connection lps tu ada, tp slow cam haper tah... nak bukak email pun semput-semput..

NuZuL said...

cantekkkkkkkkkkkk... boleh kite story moli memalam yek...

Adlina Husaini said...

white rose, awakkan ustazah..mesti best kan cuti ^_^

Adlina Husaini said...

kak pnut, ina ambil pakej paling rendah je..sebab tak banyak yang ina nak download pun.just nota2 dan fail pdf..

Adlina Husaini said...

nuzul, cant wait ^_^

Adlina Husaini said...

nuzul, cant wait ^_^

instagram adlinahomemadescrub


up