Edit gambar dengan pixlr online





korang boleh spot tak apa perbezaan di antara dua gambar kat atas tu??
sure you guys can tell the different ^_^

ina edit the second picture tu using pixlr
ala yang ina citer kat entry sebelum ni

memang tak berapa menjadi sangat..sebab ina amatur jer..
tapi yang nak highlight di sini ialah web pixlr tu
kalau sesiapa yang takde perisian adobe photoshop
boleh edit gambar guna pixlr  
sebab function dia lebih kurang macam photoshop jugak
best!!

*gambar diambil ketika makan malam di gambang waterpark, kuantan pahang*
*tema bollywood, orang lain pakai pakai sari, kurta bagai tapi puan ina dan encik suami tak ikut tema pun*

7 comments:

Redbloodsnow said...

adlinaaaaaa..zie sgttt sgttt suka dgn cara pemakain tudung lina tu taw. exspecially yg gantung kat dahi tu. jarang org berani berfesyen gitu.


eee...nak tiru ah nanti² hehe

Adlina Husaini said...

@zie, feel je gantung2 kat dahi tu tau..nanti dah try jgn lupa bgtau eh..nak tgk hasilnya ^_^

Reflisia said...

hi dear...pict bawah tue macam glowing skit dari pict atas =)
tul tak?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hye adlina...kak ayu datang singgah..:)
thanks sudi komen dan jalan2 kat blog kak ayu....kak ayu jarang2 walk ini...btw dah add adlina kat FB...nanti keep in touch yer..


happy family both of you...:)

eVa said...

wahh!! byk beza.. xpernah pulak dgr..
sy slalu edit guma picnik jer.. kalau photoshop mmg tak pandai pakai.. pernah cuba tp huhu penin tgk.. kepala sy tak kreatif.. ehhe

Fuz said...

amboih, bukan main.haha

juelee said...

hye lina.. cantek gaya tudung awak..

instagram adlinahomemadescrub


up