Style shawl untuk muka bulat


korang suka pakai shawl?

fenomena pakai shawl ni dah lama kan..especially masa yuna baru naik dulu..tapi la tak best sangat dengan fesyen turban tu..tapi dia retis...boleh je pakai apa pun..
kena pelik-pelik sikit baru ada personaliti tersendiri

pastu glamer balik tudung bawal sebab adanya datin norjuma yang sentiasa 'berbawal' ke mana sahaja even ke majlis-majlis terkemuka

namun shawl tetap sentiasa hot n spicy 
sebab adanya hana tajima dan blogger-blogger yang rajin buat tutorial dalam youtube..
hasilnya puan ina pun terpengaruh nak mencuba dan menggayakannya hehe

tapi puan ina ni mukanya bambam dan bulat
bak kata makcik timah, macam pinggan nasi tambah gitew..
bak kata encik suami, senang je nak cari ina dalam gambar ramai-ramai..cari je yang paling tembam 
ahahahha 
*tapi dalam hati $%^&*%^$%
^_^

so dengan beraninya nak show off kat blog sendiri ni
so that sapa dok type keyword shawl untuk muka bulat dapat le idea once come to this blog

*banyak kali jugak dalam statistik ada cari shawl muka bulat kat blog ina ni*
memang encik google pun tau saya muka bulat bam bam..
uhuhuhuhu


yang ni tak berapa sesuai sebab nampak leher kecuali pakai inner neck
dalam tu ina pakai anak tudung syria cotton jer



yang ni memang gaya biasa dok pergi kerja
takde cara lain dah
cuba juga cara lain tapi bila sampai office terus singgah kat toilet ubah balik hahaha
lokasi penggambaran syiok sendiri ialah di dalam bilik Manjadiri Home Beauty Salon sayer ^_^




ni kata cik farah alwani senget tu..tudung tak siap heheheh
ada aku kesah??? janji takyah pakai brooch bawah dagu wat aku gatal-gatal je
ni style longgar-masuk-angin guna 3 jarum peniti ajer ^_^


oklah
korang kalu rasanya nak muntah..
silakan...hehehehee


9 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nampak mcm menarik la...eeehh..tiba2* kakD teringin nak pakai..hehehe...

Adlina Husaini said...

eleleee kak D, puji ambik hati la tuuu hehe

umie said...

bam bam pun cantik jugak..hihihi

Redbloodsnow said...

haaa...zie shawl style hana tajima yg memerlukan pakai inner neck tu...muka zie amat tak sesuai pakai taw. nampak semakin lonjong. hohoho.

yg loose shawl tu lak...pun sama gak tak sesuai zie. jeles bila tgk lina n yg lain sesuai pakai :( hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

Tak baik tau kata mcm tu.....

kakD puji ikhlas ni....

Adlina Husaini said...

@kak d, hehe..saja je usik kak D ^_^

Adlina Husaini said...

@umie, cantik ala-ala pinggan makan VANTAGE ahaha

Adlina Husaini said...

@redbloodshow, zie awak putih melepak pakai apa pun bereh!!!

Reflisia said...

cantik u ngan shawl...tapi i plak ikut keadaan, kalau rasa nak pakai shawl, ikut suka style jer namanya..heheheh

instagram adlinahomemadescrub


up