mak-mak, baek punya!!


mak-mak sekalian
nak kongsi benda baek punya nih..

mesti mak-mak semua tingin nak bagi anak kita main dan belajar dalam masa yang sama kan..

so mak-mak semua boleh start buka web site ni : ENFAGROW

website ni untuk anak-anak dari usia 1 tahun hingga 6 tahun iyer..lebih dari tu kalau tingin jugak, main jelah eh..


ada macam2 interactive game kat situ
peek a boo
check a difference
etc..

ina pun tak sempat explore lagi
balik satgi lah
eh tak leh
lupa lak malam ni manjadiri full house
2 orang sauna cool gel & 1 orang facial

erm..daddy, y not u yang main ngan aisy
asyik bagi tengok video music je..mana aci  ^_^

8 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

nampak cam best je...nak try kat darwish la nnti...hehe

smms said...

ok get ready tuk qk bila 1 thaun kelak

fisa othman said...

alangkah bestnya kalau irfan nak duk diam kalau adap lap top ni...sure leh main hari2...;)

Ena said...

mcm best je bunyi nye tu..

tapi ena ada rasa risau juga la.. bukan apa sat g si kakak lgsung tak bergerak.. dok ngadap tu jekk.. camner erk?
mrmm.. boleh la juga cuba bukak dulu.. tengok mcm mana kan!..;D

sI tEDI said...

belum ada anak manusia lah :))

Nur Hawa Mohd Zin said...

belum ada anak..tapi anak buah awe ada gak minum susu ni...heheh

mamalieyna said...

cam best je bunyinyee..^_^

Miss Wanie said...

bahahahah
gedik le aisy tu bila dgr lagu stacy
terhenjut2 terkinja2
hahahahahahahahah~

instagram adlinahomemadescrub


up