fav picas


aisy, ni antara favorite picas kita berdua ^_^
aisy, awak sentiasa menjadi buah hati pengarang jantung
mummy dan daddy


aisy, memandangkan kita ni sangat 'putih' hihihi
kita kena banyakkan lagi baju kaler putih dalam wardrobe kita ye k ^_^








****

marathon picas for  aunties and uncle, tok abah and tok mama @ g-tra 

9 comments:

sI tEDI said...

mummy ada lesung pipit :))

Lady of Leisure said...

betul la, mummy ada lesung pipit.. comel tuh... nampak berseri pakai color putih...
:)

Adlina Husaini said...

cik tedi,lesung pipit tu sebab tak cukup sel pipi hihi

Adlina Husaini said...

suka kaler putih, nampak smart tapi kalau salah penggayaan nampak cam pakai telekung pulak hihi

ayah,ummi, farish said...

comeinyer aisy & mummy....

mummy-aulia' said...

ina, kedai sup urat keting tu kat bangi seksyen 4 kot.kat area kedai kerongsang yg besar tu..tau x?tp mmg sedap..jauh beza dgn XXX sup utara tu..

Miss Wanie said...

wei wei
aku nak panggil rozmey!
rambut pjg gila! hahahah~

alfa juliet said...

walaupun tak berapa putih tapi manis ada..tu yg penting..sjeuk je org tgk

honeysour's blog said...

comel!!!

instagram adlinahomemadescrub


up