dia tu tokey



 biodata cik tokey ni adalah seperti berikut:

nama dia qastalani
anak dia tua dua bulan je dari aisy
qaiser namanya
tengah further study gegirl ni
selain tu part time dia wat biz mary kay
dia juga regular customer manjadiri

sebelum ni pernah dah citer pasal dia..dia ni one of regular cust manjadiri..member blogger juga and alhamdulillah dah jadi member ina in real life..


hari tu dia datang tunjuk products mary kay..ada macam2 weh..yang dibuat dari bunga raya, witch hazel,etc..memang best torai. korang boleh guna seberapa banyak yang korang suka tau..


ada utk set tangan..lepas korang try product tu, sure tangan korang lembut macam satin. berapa nak bayar kalau nak cuba semua products mary kay neh?


free of charge aka percuma!!!


dia juga bawa make up set mary kay, best weyyy make up set dia..kaler eyeshadow dia memang mengancam and warna2 lain dalam mary kay tu sangat sesuai utk kulit orang asia. memang cantiklah kalau guna make up dia


uols,jom main make up-make up!!


kalau korang nak, boleh je contact dia..utk sesiapa yang area putrajaya ni, datang je manjadiri, then kita panggil dia datang wat ala2 presentation gitew


***

*iklan ni tiada unsur komersial kerana tak dapat apa2 bayaran dari tokey dia ^_^

6 comments:

Miss Wanie said...

mary kay??
aku macam penah dengaq weh

alaaaa... aisy dah besaq la weh!!!!
mcm dah lain je dia!!!
rindu nya!!!

Adlina Husaini said...

rambut dia dah panjang wehhh tu nampak lain

mrs.ecam said...

ish kwn aku br pomot mary kay ni....skalik bukak blog ko pong ade...heeee

Adlina Husaini said...

wakakaka ^_^
saja je kita saling support each other..

girl power!!!

NuZuL said...

bes gune mary kay, muke nmpk natural jer..tp mahai skit, kne jimat taim picit foundation die..rugi o pkai byk2..:)

Adlina Husaini said...

takpa, hang kan ada jugak giffarine stick..campur2 la..jimat $$ hihi

instagram adlinahomemadescrub


up