skandal terbaru

ni scandal aisy..
tapi tua 3 tahun dari dia daaa
hihhi..


asal balik keja gegirl ni mesti datang umah..best juga..bila ada geng baru dia nak main kat playhouse tu..


comeykan dia..tapi tak banyak cakap..

ops!!!

****

tapi la ni tatau pasepa dia tak mai dah..
mebe dia kena marah ngan mak dia kot
sebab hari last dia mai umh tu..dia tak nak balik..dekat kul 715pm dah time tu..
last2 huby gi umah dia bagitau kat mak dia gegirl tu ada ngan kitorang
then that's remain as da last day for aisy and her

7 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

las pic---> ops! aunty tutup mata sambil intai2 kot celah jari..haha

mgkn la agaknya da kena marah mummy dia...tu yg x mai2 da tu...

mrs.ecam said...

alahai kompem gegirl tu kne mrh ngan mak die ek...huuuuu ciannnn

sI tEDI said...

tua 3 tahun. ok lagi! hik hik hik

Adlina Husaini said...

tu la nad, rasanya kena marah tu yang tak mai dah..

aisy tu suka je org kiss dia

Adlina Husaini said...

mrs ecam, gegirl tu kekadang ada gak kat depan umah tapi tak masuk..kena warning la kut

Adlina Husaini said...

tedi..tua sgt la 3 tahun hehe

smms said...

wah dah ada calon menantu ka ..

instagram adlinahomemadescrub


up