tudung ekspress english design RM20.00


girls!!
time to shop ^_^
ada few more designs
do visit hijabparlour k.

***




***

5 comments:

AYU said...

lawa gak tudung nie, hg dia pun mcm ok...tp material dia ok ke?

alfa juliet said...

org mcm ina ni pakai apa pun lawa..

Adlina Husaini said...

prinsip hijab parlour..berniaga sambil beramal..meaning, sgt seronok tgk org pakai tudung n share pahala

so tak leh ambik untung banyak2..

in da market lebih kurang sama je kainnya kecuali kalau dari china memang agak kureng sikit but still kalau pandai cari dapat sgt murah yet berkualiti

ina cuba maintain as seller yg rendah harganya but kualiti dijaga, insya allah..

Adlina Husaini said...

alfa, big thank you for u..

*sebenarnya nak cut cost so terpaksa jadi model sendiri..kalau upah org lawa kena bayar mahal

*nak bagi patung pakai, rasa cam tak best je..lagi pun takut lah nak beli patung jadi model letak dalam umah..seremmm hihih

a.z.n.e.e said...

salam ina..

lawa segh.. tapi muke akak x sesuai ada awning.. sebab kepala kecik.. nnt nmpk awning je.. mata semua tak nampak dah.. kesian tau! huhuhu...

instagram adlinahomemadescrub


up