ye ye senang dah nak make up blog


korang semua..
la ni best kan ada latest design
untuk kita make up blog kita

takyah dah susah-susah nak belajar
camner nak ubah coding bagi jadi 3 column footer ke
or nak cari template canggih-canggih

la ni ada feature yang memudahkan keja make up kita
klik je kat feature design tu
then pilih template designer new!
kat situ leh la design layout, ubah template and background
nak main-main dengan color font pun boleh

*****

ina pilih yang simple je
sebab macam gegirl sedia maklum
sebelum ni kan ina ada masalah loading blog ni

so sekarang ni
mood nak berblog dah kembali
kalau dak..lesu sangat
sehari kekadang tu langsung takde posting baru

ina berjalan-jalan juga ke blog gegirl
cuma tak meninggalkan jejak
sebab loading tuk comment tu makan masa sgt
la ni dah tau jalan selesai
guna mozilla firefox je


Thank You

10 comments:

Ain said...

ain pun dah cuba design baru nie....

nasib la kalau kengkawan berpinau mata....hehehe

Adlina Husaini said...

eh ok je ain
cantik, merahnya tak sakit mata

mamalieyna said...

ooo..ina pakai new template kt blog tu ke..nice..ek.! nak cuba jaya gak la..hehe..

Adlina Husaini said...

sila2 =D

Mama Hanim said...

wah..dh semakin cantik blog ni..hehe..

saya pn dh tukar template baru tp utk 2nd blog je dlu..

Rozy said...

pilih yg simple dan senang nak load.. tu yg pentingnyaa kan

Adlina Husaini said...

mama hanim, takde cantiknya..sangat plain blog ni compare org lain yg bling2 and colorful

Adlina Husaini said...

a'ah, sangat risau bila problem loading hari tu..mood swing habis and gegirl pun tak dapat nak baca entry ina..

la lega sikit..tapi tu la..plain sgt pulak..hihi

Lady of Leisure said...

lady pun suka features baru ni ingat nak tukar layout gak tapi takde idea sebab terlalu banyak pilihan situ kan

Adlina Husaini said...

rasanya tak der la keterlaluan sgt design dia kan..

yang penting isi blog kita sentiasa menawan dan berfaedah utk kita dan pembaca =D

instagram adlinahomemadescrub


up