Gegirl, ok tak?

gegirl semua, ok tak lagi nak loading page ina?
Ina dah buang few gadjet
Buat sementara ni nak furnish balik blog ina sikit demi sikit
hai..mendung sungguh hari-hari ku tanpa blogger di sisi
streamyx di rumah pun hampeh!!!


14 comments:

ayah,ummi, farish said...

patutlah sebelum nie maya bukak..x der appear aper2...
yg nie pun maya tgk plain jer..x der aper2

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

sabar je lah... =)

sI tEDI said...

okey! okey!

hik hik hik

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rasanyer dh ok..
Loading pon cepat jer.. :)

umie said...

ina..rasanya ni dah ok dah ni..hehhe..jap jer boleh masuk...

alfa juliet said...

cantikkkkkk

smms said...

ok ja

a.z.n.e.e said...

a'ah.. dh ok sket.. kalo x, selalu berjam2 nk loading...

Ena said...

a'a la ina..

yg nie mcm dah laju sikit.. ok la kan dari tak leh buka langsung.. :)

Lady of Leisure said...

yeayy dah ok blog ina...
:)

fisa othman said...

ina dh ok dah...yeeeaa....dah boleh loading page ina ni...;)

Nia said...

rasa laju je nih...ok la tu. saya pun kena buang widget lagi..huhu

Miss Q said...

oh, komputer saye ni mmg selalu lembaps

re: Ina, tolong beli tapai untuk saye sebungkus! Jumaat after work / malam saye dtg amik and bayar, bole??

eynda said...

Loading cepat :-)

instagram adlinahomemadescrub


up