gunalah mozilla ^_^

Pink flower

gegirl semua
ina rasa lah..
selama ni dok lambat loading
sebab ina masuk thru internet explorer
tapi sejak ina dok guna mozilla
macam senang and cepat je dia load

so kesimpulannya buat gegirl yang hadapi masalah
sebab tak leh nak loading page blog ina ni
sudilah kiranya 
bukak guna mozilla firefox eh..
thanks a lot


7 comments:

sI tEDI said...

bukan tuan blog je yg rasa lambat loading.

yg tukang nak baca ni pun sellau x dapat nak tunggu .

kdg2 sekerat je dia load dah done.

x dapat nak masuk n komen.

:)

Adlina Husaini said...

thanks cik tedi =D

QuEeN Of 2 Heroes said...

laa....sebab x guna mozilla ke..
patut la akak dok bgth ade prob...tp sy buka ok je...selama ni mmg sy guna mozilla...

Adlina Husaini said...

hehe tu la pasal..mozilla jugak yg ok
banned ie!! hehe

Adlina Husaini said...

eh nad, sok ke lusa ke nanti akak roger awak eh..akak gi cyber hantar tudung awak tu =D

Ena said...

ena selalu kilik tapi tu la tak leh nak komen sbb tak kuar2.. yg ni cepat sikit la .. tapi sebelum ni memg ena masuk guna mozila pun.. agaknye sbb tuan umah yg masuk guna explorer so, effect kan semua tetamu yg datag menziarah ye! ehehehhe..

Miss Wanie said...

hehe.. aku dah lama beralih dari Mozilla ke Google Chrome
lebih laju! ^_^
cuba la

instagram adlinahomemadescrub


up