tips nak cantik di hari raya part 2

nih pasal make up pulak..

make up?? mesti la aisy takkan make up punya, nih tuk gf mummy jer laaa :D




korang penah dengar tak bedak Pixy? kalu kat mof mesti penah tgk ada 'adik-adik' yg penah jual bedak tu..
camni la ghupenye bedak tu..


best coverage bedak dia, mcm bedak mahal tau..guna span basah, lagi mantoppp murah pulak tu



perasan kan,kalu beli eyeshadow murah mcm tepung2 tekstur dia kan..nak bagi nampak cam eyeshadow mahal even beli yg Rm5 je??lembabkan span/bulu berus applicator eyeshadow tu then guna mcm biasa..sure nampak glitter, natural and melit melap



kalau tuk lipsticks pulak..lipliner pun boley..dh le lagi murah dr lipstick..nak guna senang je, sapu bibir then pelembab/lip care then kalerkan lip mungil korang tu dgn lipliner..kemaskan dgn berus atau mcm mummy ni guna jari jerrrrrr

2 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

wah! ade tips make up..leh la try utk raya...hehehe :)

nanti amik tag kat blog saya ye... ^_^

azimah said...

hi Ad! mekap tips untuk ibu2 beranak kecik ye.. hehe.. ape kata Ad letak la gambar Ad wat demo mekap.. hehe.. mesti chantek kan..

btw, free2 dtg le visit 'umah' Imah ye

instagram adlinahomemadescrub


up