1st award tuk mummy :D


ye ye mummy dapat award :D tq to QuEen oF 2 HeRoes
5 fakta pemberi award:
  1. anak dia lebih kurang sebaya dgn aisy and boy too :)
  2. dia muda 2 thn dari mummy tp dah ada bb, masa mummy umur dia, mummy baru nak kawen ngan daddy hihi
  3. sama-sama join cute sleeping baby contest
  4. org pertama yang bagi mummy award
  5. seorang isteri, mummy kpd darwish and masih belajar..ada 3 amanah yg yg perlu dijayakan dalam masa yg sama..very amazing kan aisy..

so mummy pun nak bagi jugak award ni tuk semua kengkawan yg follow blog aisy and yg sudi melawat blog ni..


5 comments:

Lady of Leisure said...

hi adlina..
salam ziarah n salam perkenalan..
:)

honeysour's blog said...

tq ina..nanti aku grab n tempek blog aku...

kelly910 said...

assalamualaikom....
saya datang nak collect award ye...
thanx adlinahusaini.. really like it.. mmuah..

Baiti @ Mizz Zizee said...

ok dear..nnt i buat erkk huhuh...tq

kelly910 said...

POSTO...POSTO.. SILALAH KE BLOG KELLY ADA KAD RAYA UNTUK AWAK..

instagram adlinahomemadescrub


up