aisy..aisy..

masa ni aisy dlm buai, dkt sejam mummy pujuk tapi aisy tak mau tdo lagi la..

mummy geram kot, mummy terus ambik pacifier fav aisy tu..eh,mummy ni pegang apa tu..
ooooo handphone ek..suka sukaaaa

aisy nak pegang nak pegang nak peganggggg

mummy....bagi la kat aisyyyy

aisy senyum dari tadi niii mummy tak mau bagi lagi keee aisy pegang hp mummy tuuu


last sekali mummy angkat aisy, pasang secondary camera, tapi mummy tetap tak nak bagi aisy pegang hp tuu..so apa lagi...aisy jerit leeeeeee



pic bawah ni saja je nak interprem, tgh tunggu daddy cari tiket kat ERL..erm bestnya tido kat mummy..



























































5 comments:

honeysour's blog said...

hikhikhik comel je aisy ni sengih...
ngada tau nak hp mummy..ngehngehngeh...

hang suka ka makan pekasam na?
manelah aku tau...
stok aku pun tinggal 2 kali masak je lagi...
insyallah la pas aku balik raya aku bawak...
hehehe..hantu pekasam rupenye...

honeysour's blog said...

sekali tgk aisy n macam muka laki hang..
2 kali aku tenung barula nampak ade muka hang..
hehehe..

adlinahusaini said...

toksah nak ambik hati aku yana oi..enady dah awal2 kata muka sen..huhuhu tapi kan masa aku mengandung dulu ada gak aku mintak doa bagi muka cam laki aku sebab nanti sejuk je hati bila tgk baby..tup tup memang makbul doa aku tu hihihi

adlinahusaini said...

nak pekasam!!!!!!! cedap2

Miss Wanie said...

aiyokk!!!
si kecik niiii!!
geram nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

dah makin pandai merap orang woo

instagram adlinahomemadescrub


up