aisy nak meniarap

ni pic lama...tgh tolong dia meniarap..dia tak leh meniarap lagi tapi dah kalut pusing badan dah..cuma mummy n daddy twist sket je kaki tu terus meniarap..dia suka jugak meniarap ni..
bagus tuk muscle dia and view dia..

hope aisy cepat2 boleh meniarap, merangkak, duduk, berjalan, berlari..tak lupa jugak..mummy and daddy sentiasa tunggu first moment aisy sebut and panggil mummy and daddy


gigihnya aisy berusaha :D

hah sampai terpejam pejam mata tu

ok ok dah stable seket dah

taraaaaa dah boleh pose and nak grab handphone :D
to daddy from aisy >> tq daddy sebab rajin snap gambar saya!!!

1 comments:

Miss Wanie said...

wahhhhhhhhhhhhhh!!!
aisy dah pandai meniarap???

OMG OMG OMG!!
comey nya!
tgk muscle dia.. kalah malik noor weh!!

muka aisy tak leh blah
kuyu semacam ja
rindu auntie ek.... =p


p/s: mai check blog aku. dah boleh drop comment kt entry. comey dak blog aku? hehehe

instagram adlinahomemadescrub


up