"husaini kecik"

Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com
everyone yang tengok aisy sure cakap "eh like daddy's junior"
even opah pun panggil aisy "husaini kecik"
erm..mummy da secret yg mummy nak reveal kat aisy ni..dulu masa ngandungkan aisy,mummy penah doa nak air muka macam daddy, rambut mcm mummy, lesung pipit mcm mummy..
alhamdulillah termakbul jugak doa mummy tu..

4 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

salam. haah la...cam daddy dia...
award 4 u...nanti amik kat blog ye :)

adlinahusaini said...

kenapa ek gambar tu tak nampak sepenuhnya..nak kena suh auntie farah fix kan lah..nama daddy pun dah jadi husain ihihi

Miss Wanie said...

sayang auntie, tgu auntie dtg ptg nnt

@along: ang punya column neh mmg dah set width dia dah. try tgk kat css dia, edit bg pixel dia besaq cket.

takpun, resize je la gambaq tu. hahaha
nnt coding aku bg

azimah said...

ak ah laa.. berkat doa sungguh.. memang macam husaini junior.. kihkih.. lesung pipit tu yang auntie imah jeles.. nanti pegnant 2nd baby nak usha aisy hari2 la.. mana la tau kot2 dapat lesung pipit gak.. comeyyyy!! gewam sungguh!

instagram adlinahomemadescrub


up