jangan pakai baju putih



rasanya ramai dah tau amaran ni
tapi untuk yang belum dapat info lagi, ina nak kongsi pasal perkara yang tengah dihebohkan di facebook
tengok gambar kat bawah nih..


sian kan dia..
jadi mangsa photo edit sex maniac!!
tak pasal2 dia dibogelkan sedangkan gambar betulnya dia pakai baju
so nasihat ina, jangan bergambar penuh macam ni..and jangan pakai baju wana putih / krim sebab sebab lagi senang orang gila macam ni nak edit and dajalkan orang lain

so lepas ni nak kena check balik gambar2 dalam fb and blog

***


4 comments:

AnaLyana said...

bahayakan.. sian.. aniaya orang je keje dorang ni.. Ina, post lah gambar aish yg baru.. lama tak tengok dia..

Unai said...

apa la... maniac betul!! tak suke..

Adlina Husaini said...

yana, cable kamera ilang huhuhu...tak leh nak transfer

Adlina Husaini said...

unai, thanks eh follow blog i yg tak seberapa ni..

instagram adlinahomemadescrub


up