frankfurter RAMLI tidak halal


ina just received email about this shocking news
ya allah..macam mana ni..
dah pernah makan franfurter ni

yang jual burger tepi-tepi jalan tu nak kena samak ke barang2 masaknye??
macam tak leh nak beli dah burger jalanan lepas ni..


5 comments:

mummy-aulia' said...

kalau cek kat website jakim, produk ni ada sijil halal..kena cek dengan jakim balik kot..emel2 ni kdg2 x leh percaya sgt.. macam kes produk simplysiti dulu..

Adlina Husaini said...

hang check dah? aku tak check lagi..tengok surat tu macam real je..

fisa othman said...

huwaaaaaa kena check dulu ni...ayorrkkk

MommyWan said...

ya Allah...baru je makan aritu..patutla rasanya kureng sedap..

Azhariah Zuber said...

yelah akan tak halal kut. ramli nama besar tu

instagram adlinahomemadescrub


up