Luahan hati mommy..


Alhamdulillah..sambutan di luar jangkaan ina..Setiap bulan ina akan buat promosi kecantikan untuk lebih menghangatkan salon ina ini..


Ada yang bertanya, tak penat ke balik keja buat part time beauty services pulak??
Yes, memang sangat penat..
berjam-jam duduk merawat wajah client
atau pun berjam-jam merawat badan client 
dan esoknya, 8 jam bekerja 


tak termasuk perform duty as wife n mommy..
tapi semuanya berbaloi..
kerana minat yang sgt mendalam dalam bidang ni..


***


Berikut kompilasi promosi-promosi Manjadiri Home Beauty Salon sejak mula beroperasi kembali selepas ina balik dari 35 minggu berkursus..












memang susah la nak gemuk..keja..keja..keja..
hihihi..

Ya allah,berilah rahmat dari sisimu dan sempurnakanlah petunjuk yang lurus bagi kami dalam urusan kami..amin..
[surah al kahfi ayat 10]



2 comments:

AIN NAZRI said...

Alahai Ad.. aku ni dari sehari ke hari.. dari bulan ke bulan.. ni silap silap dari tahun ke tahun nak g spa ko ni x pergi2 lagik.. bila laa dapat aku lapangkan hari dgn bermanja2 diri kat salon ko ni.. aku nak buat facial + urut2 badan ni.. huhuhu.. insyaallah satu hari nanti aku dtg..

Adlina Husaini said...

gitu lah...takpe2...satu hari ketemu jua hehe

instagram adlinahomemadescrub


up