My Best Pimples Killer


Sea-salt
Water

How to:

1. Add sea-salt and water together til it become paste, if the salt dissolve, add more salt until its paste-like

2. Tempek kat tempat jerawat tu sampai paste tu kering (let it on ur face for 30 min - lagi lama lagi bagus)

3. Bila dah kering then gently scrub kat pimple tu wif the dust salt

4. U'll notice tempat jerawat tu akan kurang merah and mengering

5. Apply selalu, and trust me, jerawat u akan semakin hilang but remember jgn sesekali picit jerawat k!!

3 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

betul3...jgn sesekali picit jerawat...nanti ade parut payah lak nak hilang....kan3...

yg pasal baki duit tu xpe la kak...anggap je utk duit minyak kete/moto gi pos kan utk saya... :p

adlinahusaini said...

tu la..bila clients manjadiri mintak ina picit jerawat diorang,ina tak nak..masa ina belajar dulu,cikgu tak ajar pun picit2 ni..takda dalam kamus kecantikan..tempat jerawat tu dirawat guna high frequency machine to speed up da healing progress or kata org kita bagi cepat 'masak' without irritation, redness and scars (org kita kata lubang kawah) hihi..

uh so sweet deq, concern pasal duit minyak keta gi pos hihi..halal ek RM4 tu..kat putrajaya ni ada 3 pos opis, alamanda, P8 & anjung..P8 dan anjung tu susah laa nak parking..alamanda pulak til 6pm dia bukak,tp nak gi alamanda for the sake of nak pos saja memang tak berbaloi..thanks to my huby yg suka melayan ngengada akak ni..dia yg gi pos semua tu hihihihi

Miss Wanie said...

ngengada byk..
hihihi
ampunnnnnnnnn :P

instagram adlinahomemadescrub


up