Adeh..rasa best & risau bercampur baur

Straight to the point..



best sebab:
  • aisy makin tembam, comel and bijak (ala uols pun sure tersengih sengih tgk anak uols makin notty)
  • dah pandai tegur org (sapa je lalu tegur sebab nak mintak didukung,hadoii laa 7kg lebih dah la ni)
  • asal masuk je bilik mummy n daddy senyum n ketawa sesorang..maklumla sejukk je..kat living room tingkat bawah tak suka duduk,meragam jeee memanjang sebab panas
risau sebab:
  • bebaru ni kol hosp nak tau result kencing dia..stil ada kuman dalam urin dia..ni posting memula dulu masa bagi sample urin >>aisy-gi-hospital-semalam.html
  • Urinary Tract Infection >> yg ni aisy kena..so doktor tu kol mintak dtg sekali lagi bagi sample..doc tu inform kalu sekali lagi ambil kuman masih dlm power of 5 kena ambik antiobiotik
  • kalu the power of 4 or below, takyah makan ubat..juz bagi sample n test frequently
  • probnya mummy kesian sgt sbb urin tu diambil melalui tiub yg masuk dlm anu aisy.sakit..bengkak anu dia and lepas tu kencing mesti nangis giler
so esok rasanya nak pi Kajang Medical Centre..been told dat doc afifah paed dkt situ baik n bagus..tuk tanya 2nd opinion..
kt bawah ni pic raya mummy ambil dr page aunty aisy..tq aunty
ni masa kat umah tok jitra,baju melayu 1st aisy biru sedondon ngan mummy n daddy
ni kt luar umah toklang astaq..takmo dok dlm umah mengamuk sebab panas..muka tu tgh marah,kat mummy pun takmo senyum dah..daddy terpaksa bawa dia jalan2 kat luar umah
dua-dua bdn semangat!!hihi baju tak mo pakai langsung..lepas tu masuk dlm umah terus bukak suar tinggal je dyper, puas hati
kengkawan...tlg doakan semoga aisy sihat dan takde masalah kesihatan yg serius..

6 comments:

umie said...

alahai...tembam nyer...geram tengok dia...

Ibu Ayra said...

aiyooo, tembamnya aisy nih... siannya kat aisy, harap cepat sembuh ya...aisy gud boy kan?

Miss Wanie said...

oh debap!
miss u so much!!
grrrrrr
geram nya!!

adlinahusaini said...

to umie >> jemput dtg umah visit aisy

to kaklong >> tq :D

to makngah >> nnt balik mai bawak cd pic studio raya kay..mama habaq aisy nampak dah besar dlm pic tu, tak nampak cam 4 bulan

Miss Wanie said...

ahaha
aisy memang
debap camtu apa nya 4 bulan
ekekekekeke

Sarah Rahim said...

Salam Mama Aisy...SELAMAT HARI RAYA!!!
And guess what? U are the winner!!! Meh bg address ya, Cik Puan Muda Khalysh nak pos hadiah...:) Kesian dgr Aisy masuk spital...harap Aisy cepat sembuh ya Sayang...Aunty same2 doakan ok...for the mean time stay strong...ya Sayang... ;)

instagram adlinahomemadescrub


up