alhamdulillah..leganya hati mummy

alhamdulillah..itu perkataan pertama mummy sebut lepas daddy call mummy tadi..
daddy aisy call ur paed, dr indon nak tanya result urin test lepas..




dr indon bgtau, ada bacteria tp sket je..so takyah mkn antibiotik..tapi circumcision TETAP kena buat..adeh bole kawen dah hero mummy ni hihihi..la ni mummy tgh ricky kt mana nak perform circumcision tu..




doc tu bgtau mebe bacteria tu boleh ilang lps circumsion.so after sunat tu, p lagi sekali wat urin test..ya allah lega sgt sbb tak kena MSU test..




ttg bengkak kidney belah kiri tu pulak,another 6 mths jupe dia utk wt ultrasound lg sekali tgk samada dh susut ke tak




td mummy tanya kwn mummy, anak dia mcm mana..ala ur juliet la..insyallah ahad ni romeo bley jupe julietnya hihi pandai la mummy ni nak match2..tp for ur info aisy, ur juliet so cute n putih n comel..both of u share same experience, lahir awal,kecik,suspek kencing kotor bla bla bla bezanya ur juliet tua sebulan dr u hihi dia pun hosp diagnose hal yg sama and masuk tiub kat anu tu jgak..


mummy suggest kwn mummy tu jupe dr indon jugak utk confirm tp sedia le 5ketul sebelah tangan jupe doc tu hihihih..




terima kasih allah..sebab makbulkan doa mummy n daddy..tokma pun senyap2 wat semayang hajat tuk kesihatan aisy..tq tok ma cayang..opah pun rajin tanya khabaq,tq opah :)


3 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

nape ngan aisy kak? cam ner akak leh nak bawak dia gi check up ngan doctor...sori...saya x tau...

The Queen Of My Heart said...

Alhamdulillah aisy takder apa2...Tp lily nk tau lah...sama gaklah pertanyaan ngan Queen Of 2 Heroes nape ngan aisy??

adlinahusaini said...

Both queen, aisy kuar awal 3 minggu, so lps pantang pegi hosp putrajaya wat f/up utk check development growth..masa tu wat ultrasound then masa 4 bulan p tgk result u/sound tu (punya la lama appointment datenye)nampak kidney belah kiri cam bengkak sket..doc ckp mebe kena kencing kotor @ UTI so bg le sample urin (da dlm entry sblm ni ttg kesah aisy kt hosp putrajaya ms nak bg sample tu) so dpt result kt kencing kotor..tak pueh hati pegi SJMC jupe certified doc in nephorology(betui ke eja ni) then bila dpt result alhamdulillah...lega takde pape..tp tetap kena circumsicion sbb nak elak bacteria..

instagram adlinahomemadescrub


up