warna tema raya

salam..
korang dah sampai umah?
perjalan ok?
beraya mana tahun ni? umah sendiri or rumah suami
mujur keluarga  ina dgn huby tinggal dekat
jitra,kedah + kangar,perlis

dah sedia nak keja?
ina cuti tak lama, sama macam cuti sekolah je..
isnin 5/9 dah start keja wlaupun ramai opis mate yg masih bercuti

korang raya tahun ni temanye warna apa?
ina pilih warna orange
tapi susah juga nak cari baju melayu oren utk si kecik tu


dak kecik ni punya lah susah nak suh pakai baju melayu ngan sampin
dia pilih baju tido nak pakai hari 1st raya tu
jenuh pujuk macam2..

kerenahnya memang mencabar
taknak dipegang langsung ngan org lain
asyik berkepit ngan ina je...
nak tido pun atas riba

tapi macam aunty dia cakap
'budak kurang kasih sayang'
haha maklumlah 7 bulan setengah ina p kursus
tinggalkan dia dengan daddy berdua jer


sekejap je pakainye..
lepas tu londeh habeh tinggal suar
skang ni dia tak sihat
demam panas..
semalam on day way balik ke putrajaya, terpaksa singgah hospital sungai petani
40 degree panasnya
mujur tak jadi apa2 dalam keta
nanti lah nak citer pengalaman anak demam ni..
untuk aisy tatap bila besar nanti


masih valid lagi rasanya
tuk ina ucapkan salam aidilfitri buat rakan-rakan blogging semua
maaf dipinta andai ada tutur bicara melukakan hati tanpa sengaja
semoga ukhuwah kita terjalin lebih mesra
andai ada buat rumah terbuka, jgn dilupa jemput ina sekeluarga hehe (~_^)

2 comments:

smms said...

selamat hari raya. santik juga oren jus eh.

Adlina Husaini said...

@smms hi lalink ^_^

instagram adlinahomemadescrub


up