visit stokis Giffarine

bebaru ni mummy gi stokis GIFFARINE..erm baru ke..sblm aisy sunat lg tp sbb dok kalut takdan nak wat posting

kpd yg tatau lagi, GIF ni pengeluar produk kecantikan dan penjagaan bdn utk both gender..diasaskan oleh dr nalinee paiboon..kilang dia kat Bangkok..

kalu kat kelantan n terengganu,dh lama femes even dlm Berita Harian pun ada bgtau kerabat diraja kelantan pun pakai brand ni **ish produk ni murah tak sangka kerabat2 pun guna**

yg bestnya dia ada miracle fluid yg sama mcm miracle essense SKII tp rege baru RM69.90..beza cam langit n bumi hihihi

pastu each time beli, dpt diskaun 25% setiap produk..jimat2..daddy aisy senyum je bila nk mmbayar..sblm ni tau dah mummy spend byk beli brand tu brand ni..yg kali ni mummy rasa mummy dh jupe skincare n makeup yg perfect tuk mummy n poket daddy

below pic taken masa p situ..alhamdulillah..aisy tak meragam..lama mummy dok situ dok test produk2 dia..best woo boleh freely guna tester yg ada :D

stokis dia kat kl


ni la rack tester yg sesuka hati boleh test

ni jus2 as mknan tambahan..mummy beli jus delima for tok aisy yg ada kolestrol tinggi n gallstone..jus tu anti oksida


sebilangan produk mandian yg sempat mummy snap

produk2 skin care, kalu perasan pic kat belakang ada gambar miracle fluid yg mcm SKII..(tepi muka model tu)

1 comments:

Miss Wanie said...

debab
auntie windu kat debap sangat2
tgu auntie blk ye debap
kita geget jari ssama-sama
suka pic debap isap jari... huuuuuuuuuuuuuu

instagram adlinahomemadescrub


up