BUAT PROJEK hehe..

Aisy, mummy ada projek baekkk punya..
mummy buat HOME BEAUTY SALON kat umah kita
dah mummy belajar bab2 beauty ni, apa salahnya mummy apply kat diri sendiri n kengkawan mummy kan..

so below mummy share pics utk aisy n kengkawan blogger mummy tgk..mana la tau sapa yg dok dekat2 putrajaya yg tingin nak manjakan diri tu boleh la cuba home beauty salon mummy :D

kalau nak tau lanjut, masuk webpage mummy: http://manjadiri.webs.com/


2 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

waahh...bestnya ade bisnes sendiri...
bila lak turn saya ye :p

adlinahusaini said...

insyallah deq, kalu ada kemahuan n usaha plus doa sure apa kita nak dapat

instagram adlinahomemadescrub


up