Cutest Baby In Blue Contest


utk kesekian kalinya mummy nak join contest lagi..kali ni tentang cutest-baby-in-blue-contest
kebetulan memang aisy byk baju biru since blue is mummy n daddy's fav color..

so mummy nak letak pic bawah ni..actually pic ni taken by ur aunty..even resolusi pic ni tak de la sharp sgt sbb guna hp camera 2.0px je tp mummy tetap suka :)


my name is aisy hafiy bin ahmad husaini

d.o.b: 06 May 2009 (juz a day after mummy's bzday hihi)
now im 6 mths old,ops 6mth young :D

so those mummy fwens yg nak join contest ni, here the rules:
  • contest ini dilancarkan dari: 24 October 2009 hingga 17 November 2009

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower secara langsung & tak langsung *OK
2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER *OK
3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda *OK
4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini *OK
5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru *OK
6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda. *OK
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri *OK
8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun
9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang

3 comments:

Miss Wanie said...

kualiti pic x best laa
ayooooo
nnt dowang x nampak how cute aisy tu
ala.. debap tu x de kat cni lak
nak tgkp pakai camera aku tu
pastu pepndai la aku edit
hehehehehehehehe

adlinahusaini said...

ye ker aduyaii mana nak cari pic in blue lagik..yg len pic dia ngan haku or daddy dia or sumbody else..
takpe,saja je nak memeriahkan suasana contest,menang ke kalah belakang kira
in real si debap tetap cute hihihi
weh link kat tepi belah kanan tu tak kuar ar pic contest tu..tulun sat nak wat camne
tak reti arr

adlinahusaini said...

weh satgi mai bawak kamera nak pinjam nak tangkap pic salun

instagram adlinahomemadescrub


up