Dato' Siti Nurhaliza

Tetiba mummy terasa nak bercerita sal artis pulak..mummy jarang sebenarnya crita criti pasal depa ni, ur daddy lagi terror bab2 artis ni hihi

mummy dapat pic2 ni dlm email, fyi dato' siti ni glamer la masa ni..tp mummy tak pasti la masa aisy besar nnt artis mana pulak yg jadi no.1


comey kan siti..sebelah tu beloved hubby dia

ni pic close up dia..erm besar la pores dia plus fine wrinkles..ye lah dia dh 30+ tp tak sangka lah mcm ni ke skin dia..tatau la pic ni masa bila diambil..1st time mummy tgk close up pic skin dia..erm..syukurnya mummy ada miracle fluid ala2 skII..hopefully when im @ her age, i still can lock my youthful skin ;)

2 comments:

Lady of Leisure said...

salam aidiladha untuk adlina n family...
:)

adlinahusaini said...

tq lady :D

instagram adlinahomemadescrub


up