aisy berusia 9 hari

aisy, masa ni aisy dalam pantang lagi..this pic taken on 14/5/09 (aisy juz 9 days in this world)
aisy lahir kecik je..2.3kg, lahir awal 3 minggu pulak tu..sepatutnya due date 31/5/09 tapi disebabkan ada slight problem,terpaksa kuarkan aisy awal..
kaki aisy tu sebesar jari telunjuk mummy je..


kurus je paha aisy, drper aisy brand drypers newborn..yg tu je brand newborn yg paling kecil n sesuai dgn saiz aisy..brand newborn yg lain tak muat dgn aisy,longgar je..


baju aisy mummy beli special for newborn (masa mummy beli tu, tok mama komplen,katanya kena beli 0-3mths sebab baby cepat besar).nasib baik mummy degil n tetap beli utk newborn,dalam hati mummy mana la tahu kuar nanti kecik..kan betul kata hati mummy tu hihihi..tapi even for newborn tetap besar sgt dgn aisy..




1 comments:

Miss Wanie said...

skarang???
hamek ko
ko kate aku kecik
haaa!! terkeluar perut dr baju aku kasi ko

hahahah!!
rugi x snap pic dia dgn baju yg ketat nampak perut tu
hakhak

instagram adlinahomemadescrub


up