DVD pertama utk aisy


aisy kekadang leka jugak tgk tv..ikut mood dia jugak lah..so daddy belikan dia dvd utk bayi which under Baby IQ brand..
ntah mcm mana terbeli yg tu pun tatau..hopefully yg tu bagus lah utk develop brain aisy..baru beli satu je, Baby IQ Colours..

Baby IQ Colours
Baby I and Baby Q explore the wonderful world of colour. Baby IQ uses imagery from nature, as well as familiar objects and toys to bring the magic of colours alive for you and your baby.

pastu semalam pasang le bagi dia tengok..adeh mummy tak berapa berkenan le dgn lagu background dia..katanya London Symphony Orchestra..but daddy kata lagu mcm tu la nak bagi anak creative..tone lagu tu naik turun..ntah le..
tapi baby ni attention dia sekejap je..cepat boring,nvm..malam ni mummy pasang lagi..

2 comments:

Miss Wanie said...
This comment has been removed by the author.
Miss Wanie said...

hakhak!!
aku nak satu copy
nak develop brain aku gak
takpa2, nnt aku ngn aisy layaannnn

hakhak

instagram adlinahomemadescrub


up