hollywood star - cosmetic plactic surgery








































aisy, cantikkan wajah kita lepas wat plastic surgery..
tp anak mummy sayang, kita org islam tak leh wat tau..haram mengubah ciptaan-Nya sebab hanya Dia tau apa yg terbaik utk kita. kecualilah on medical reason baru boleh..allah tak zalim..
mummy pernah baca article ttg mangsa2 simbahan asid, mostly yg jadi victim is woman..for some reasons..insyallah nnt mummy post pic2 tu..mcm diorang, bolehlah nak wat plastic surgery tuk baiki rupa yg dh hodoh sbb simbahan tu..
klau sesaja nak bg cantik, lupakan je..tu nafsu belaka..
allah tak tengok pun semua tu..time nk 'jumpa' dia 5x sehari, takyah nak touch up muka or nak pakai concealer bagai..jumpa dia dgn muka original je..biaq le nmpak jerawat batu or pores sebesar kawah pun,yg penting keikhlasan dan ketaatan hati kita menyembahnya..

4 comments:

Miss Wanie said...

hapdet pasal aisy!!!
request from aisy hard-die-fan!
hahaa

QuEeN Of 2 Heroes said...

betul3....kecantikan luaran adalah sementara....yg penting hati mesti "cantik"... :)

adlinahusaini said...

a'ah..cantik di mata hati yg paling penting..

adlinahusaini said...

ye lah makcik..nnt aku hapdet

instagram adlinahomemadescrub


up