setelah 13 minggu..

aisy..
dah almost 13 weeks mommy tak spend time ngan awak..
natijahnya..sesekali tatkala bertemu
awak buat perangai
awak mudah cengeng
awak mudah merajuk
awak mudah marah
awak merengek-rengek

tapi lepas menangis, meraung segal
awak datang peluk mommy
awak datang tarik-tarik tangan mommy
awak datang cium pipi mommy

daddy bgtau awak tak mcm tu masa dgn daddy
mommy rasa awak nak luahkan perasaan awak
perasaan marah awak
kerana mommy jarang ada bersama awak

awak close sgt dgn daddy
daddy cakap apa puun awak ikut
awak dengar kata daddy

awak nak susu pun mintak ngan daddy
awak nak tukar dyper pun ngan daddy
awak sakit pun ngadu ngan daddy

even mommy ada je kat sebelah awak...

kursus ni..
ada baik
ada buruknya
baik pada yg bujang
baik pada yg takde komitmen
huhuhu
mommy sedih
tapi mommy terpaksa
terpaksa dan dipaksa...

4 comments:

Ena said...

alorrr..

sweetnyer la luahan hati si ibu utk si anaknya ni.. ;D

Qaseh said...

sedihnya...mmg hati si ibu mudah terusik..
sekejap je tu...nnt ok la..

white rose said...

laaaa...sedeynye kak...

xpe2, sabar ke...

smms said...

sbr ye .. after kurus everything akn ok ..

instagram adlinahomemadescrub


up