The Sister Project Lip Scrub dan Babyface Scrub


Selling offline for my sis schoolmate..


Strawberry lip scrub rm3.00
*massage lip slowly for a minute then wash off*
-sekali pakai je bebudak tu dah hook with it
-pink lip naturally
-melembutkan bibir kering


Babyskin magic face scrub rm5.00
*campur air / face cleanser
*massage slowly
*bilas
-bebudak suka sebab diorang ni expose panas, jerawat halus dahi ilang
-parut makin pudar
-sesuai utk kulit yg tak dan tengah hari dah berminyak bole ambil buat goreng ikan
-mengecutkan jerawat
-sekali pakai je dah bole rasa perbezaannya


mengharapkan si adik bongsu belajar berniaga
cabarannya bukan sikit.. sebab 9/10 pendapatan ialah daripada perniagaan
makanya
9/10 juga dugaan yang perlu ditempuh
^________________^

#tapi stok makin hari makin susut..syabas#

1 comments:

karipapsayur said...

ok molek! lagi molek kalau nuffnang soalan u r dude/babe kasi tohok, gantikan with ur book and mocha photo. rugi 2 ni yg molek terletak di bwh sekali.

instagram adlinahomemadescrub


up